Ostu – ja tagastustingimused

OSTUTINGIMUSED

Käesolevaid müügitingimusi reguleerib HYKS Design OÜ (edaspidi HYKS), registrikood 16066550 , Räägu 7-16, Tallinn

Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad E-poe vahendusel toodete turustamisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigi seadused.

Jätame endale õiguse muuta E-poe müügitingimusi ja toodete ning teenuste hindasid. Muudatustest teavitame E-poe keskkonnas. Tehingule rakendatakse tehingu toimumise hetkel kehtivaid tingimusi ja hindu.

Toodete valik, hinnad ning allahindlused võivad erineda jaekaupluste kaubavalikust, hindadest ning allahindlusest.

HIND

 

-Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.

-Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Hinnale lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest. Kõik veebipoes müüdavate kaupade hinnad on eurodes.

– Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Kättetoimetamise tasu kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel.

-Teave kauba kohta on esitatud veebipoes vahetult kauba juures.

TELLIMINE 

Valige toode, suurus ja lisage ostukorvi.
Ostukorvis saate tooteid lisada, kustutada ja muuta.
Tellimuse tegemiseks valige “Telli”, seejärel palutakse teil valida transpordiviis.

Sooduskupongi saad sisestada ostukorvis enne “TELLI” nuppu lahtrisse „KUPONG“
Pärast tellimisvormi täitmist suunatakse teid lehele “Maksmine”.

Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda turvaliselt läbi Everypay  pakutavate maksevõimaluste.
Tellimus loetakse kehtivaks pärast makse edukalt sooritamist.
Peale tellimuse sooritamist saadetakse teile e-kiri, milles leiate informatiivse tellimust kinnitava arve.

Kui soovite tellimuse tühistada, võtke meiega ühendust aadressil info@hyks.ee

TASUMINE

Kõigi veebiostude eest tuleb tasuda 100%. Makset saab teha pangaülekandega, krdiitkaardiga või pangalinkide kaudu järgmistes pankades kontot omades- Swedbank, SEB, Luminor, Coop Pank, LHV, Cidatele, Šialiu Banks.

TAGASTAMINE

Kauba saate tagastada 14 päeva jooksul peale paki kättesaamist automaadis või kullerilt, saates meile päringu aadressile info@hyks.ee.

Taotluse saamisel saadame teile kinnitusmeili.
Kauba tagastamiseks peate sellest meid teavitama e-posti teel info@hyks.ee  ja tagastama kauba hiljemalt 14 päeva jooksul.  Töötleme tagasimakse esimesel võimalusel ja igal juhul neljateistkümne (14) kalendiripäeva jooksul.

  • Kaup ei pea olema originaalpakendis, kuid ei tohi olla ei kantud ega pestud. Lisage palun saadetisele oma nimi ja tellimuse number.
    Teil on seaduslik kohustus hoolitseda kauba eest mõistlikult, kui see on teie valduses. Kui te seda kohustust ei täida, võib meil olla õigus teie vastu hüvitise saamiseks hagi esitada. See kehtib kõigi tagastatavate kaupade kohta.
    Meie tagastamispoliitika ei mõjuta teie seadusjärgseid õigusi.

  • Kui tagastate kauba väitega, et see on defektne, uurime tagastatud kauba üle ja teavitame teid tagasimaksest mõistliku aja jooksul e-posti teel. Töötleme teile makstavat tagasimakset esimesel võimalusel ja igal juhul neljateistkümne (14) päeva jooksul alates päevast, mil kinnitame e-posti teel, et teil on õigus defektse kauba eest raha tagasi saada.
    Kui teile makstakse defektse kauba eest raha tagasi või hüvitatakse, kanname raha üle sama meetodi abil, mida te algselt oma ostu eest maksmiseks kasutasite.

  • Meil on hea meel saada tagasisidet, kui teil on ettepanekuid, kaebusi või probleeme, võtke meiega ühendust  e-posti teel info@hyks.ee

  • NB! Tagastatava toote postikulu tasub kauba ostja.

Teie HYKS

Shopping Cart
Scroll to Top